Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse marinade recept
Oosterse marinade recept

Oosterse marinade


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ketjap in een kom met de fijn gekneusde knoflook en de fijn gehakte ui doen. Dan djahe, ketoembar, sambal en suiker toevoegen en alles goed door elkaar mengen. Deze marinade is lekker bij varkensvlees en je kunt het beste het vlees goed laten marineren in een afgedekte kom in de ijskast. Een goed resultaat krijg je als je het vlees 6 uur laat marineren. Heerlijk voor bij de BBQ of bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosterse marinade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven