MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Oosterse marinade

Oosterse marinade recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

De ketjap in een kom met de fijn gekneusde knoflook en de fijn gehakte ui doen. Dan djahe, ketoembar, sambal en suiker toevoegen en alles goed door elkaar mengen. Deze marinade is lekker bij varkensvlees en je kunt het beste het vlees goed laten marineren in een afgedekte kom in de ijskast. Een goed resultaat krijg je als je het vlees 6 uur laat marineren. Heerlijk voor bij de BBQ of bakken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit oosterse marinade recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /