Oosterse marinade

Oosterse marinade

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

De ketjap in een kom met de fijn gekneusde knoflook en de fijn gehakte ui doen. Dan djahe, ketoembar, sambal en suiker toevoegen en alles goed door elkaar mengen. Deze marinade is lekker bij varkensvlees en je kunt het beste het vlees goed laten marineren in een afgedekte kom in de ijskast. Een goed resultaat krijg je als je het vlees 6 uur laat marineren. Heerlijk voor bij de BBQ of bakken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit oosterse marinade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter