AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Oosterse marinade

Ingrediënten

Bereidingswijze

Oosterse marinade recept De ketjap in een kom met de fijn gekneusde knoflook en de fijn gehakte ui doen. Dan djahe, ketoembar, sambal en suiker toevoegen en alles goed door elkaar mengen. Deze marinade is lekker bij varkensvlees en je kunt het beste het vlees goed laten marineren in een afgedekte kom in de ijskast. Een goed resultaat krijg je als je het vlees 6 uur laat marineren. Heerlijk voor bij de BBQ of bakken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit oosterse marinade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /