Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mayonaise recept
Mayonaise recept

Mayonaise


Ingrediënten


printad
25 2

Bereidingswijze


Roer de eierdooier los met mosterd, citroensap, of azijn. Langzaam de olie toevoegen, van een beetje tot meer, terwijl je blijft roeren.
Kruiden met peper en zout, genoeg voor 4 personen. Als de mayo ontbindt, extra eierdooier toevoegen.
Vanuit deze basis kan elke mayo worden gemaakt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mayonaise recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.1 / 10 in 7 recensies

  • Goed recept, leidt tot lekkere mayonaise. Al kloppend net zolang olie met dun straaltje toevoegen tot mayonaise goede constitutie heeft. Dat is wel minder dan de 3,5 dl in het recept. Belangrijk om precies genoeg zout toe te voegen, teveel is niet goed te weinig ook niet. Steeds beetje erbij en proeven. Tip: zorg dat vooral alle ingrediŽnten op kamertemperatuur zijn.
  • Goed recept! Eerste keer mislukte omdat ik de olie er te snel in deed, tweede keer is het gelukt, maar wel met wat minder olie dan in het recept staat. Was erg lekker!
  • Super goed recept heel duidelijk, jammer dat niet alle recepten op internet zo duidelijk zijn.
  • Zeer duidelijk recept waren alle recepten maar zo duidelijk.
  • Geweldig recept heb er van genoten, ik zal dit zeker nog een keer maken.
  • Slecht recept! Een eierdooier voor 3,5 dl olie is veel te weinig. Heb alles weg moeten gooien. Ga dit nooit meer proberen.
  • Duidelijk en lekker!


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven