Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mayonaise recept
Mayonaise recept

Mayonaise


Ingrediënten


25 2

Bereidingswijze


Roer de eierdooier los met mosterd, citroensap, of azijn. Langzaam de olie toevoegen, van een beetje tot meer, terwijl je blijft roeren.
Kruiden met peper en zout, genoeg voor 4 personen. Als de mayo ontbindt, extra eierdooier toevoegen.
Vanuit deze basis kan elke mayo worden gemaakt.

Allergenen Informatie

Voor dit mayonaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Mayonaise heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.1 / 10 in 7 recensies

 • Goed recept! Eerste keer mislukte omdat ik de olie er te snel in deed, tweede keer is het gelukt, maar wel met wat minder olie dan in het recept staat. Was erg lekker!
 • Goed recept, leidt tot lekkere mayonaise. Al kloppend net zolang olie met dun straaltje toevoegen tot mayonaise goede constitutie heeft. Dat is wel minder dan de 3,5 dl in het recept. Belangrijk om p... Lees reactie
 • Super goed recept heel duidelijk, jammer dat niet alle recepten op internet zo duidelijk zijn.
 • Zeer duidelijk recept waren alle recepten maar zo duidelijk.
 • Geweldig recept heb er van genoten, ik zal dit zeker nog een keer maken.
 • Slecht recept! Een eierdooier voor 3,5 dl olie is veel te weinig. Heb alles weg moeten gooien. Ga dit nooit meer proberen.
 • Duidelijk en lekker!
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
  Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven