Mayonaise

Mayonaise

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Roer de eierdooier los met mosterd, citroensap, of azijn. Langzaam de olie toevoegen, van een beetje tot meer, terwijl je blijft roeren.
Kruiden met peper en zout, genoeg voor 4 personen. Als de mayo ontbindt, extra eierdooier toevoegen.
Vanuit deze basis kan elke mayo worden gemaakt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mayonaise recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (7)

Gemiddelde score 9.1 / 10 in 7 reacties
  • Goed recept, leidt tot lekkere mayonaise. Al kloppend net zolang olie met dun straaltje toevoegen tot mayonaise goede constitutie heeft. Dat is wel minder dan de 3,5 dl in het recept. Belangrijk om precies genoeg zout toe te voegen, teveel is niet goed te weinig ook niet. Steeds beetje erbij en proeven. Tip: zorg dat vooral alle ingrediŽnten op kamertemperatuur zijn.
    Leo Tholhuijsen gaf dit recept 5/5 sterren
  • Goed recept! Eerste keer mislukte omdat ik de olie er te snel in deed, tweede keer is het gelukt, maar wel met wat minder olie dan in het recept staat. Was erg lekker!
    Wilma gaf dit recept 5/5 sterren
  • Super goed recept heel duidelijk, jammer dat niet alle recepten op internet zo duidelijk zijn.
    gaf dit recept 5/5 sterren
  • Zeer duidelijk recept waren alle recepten maar zo duidelijk.
    Declerck gaf dit recept 5/5 sterren
  • Geweldig recept heb er van genoten, ik zal dit zeker nog een keer maken.
    Bjorn van der Akker gaf dit recept 5/5 sterren
  • Slecht recept! Een eierdooier voor 3,5 dl olie is veel te weinig. Heb alles weg moeten gooien. Ga dit nooit meer proberen.
    J. Simons gaf dit recept 2/5 sterren
  • Duidelijk en lekker!
    W. Slotema gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter