MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Kerriesaus

Kerriesaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de ajuin en de knoflook fijn. Schil de appelen en snijd in stukken. Laat alles een klein uurtje fruiten en voeg water aan toe voor het extra gaar te krijgen. Als het gaar is, plet je alles met een vork voor een pasta te verkrijgen zonder brokken. Voeg er bloem aan toe en extra boter, meng goed. Kippebouillonblokje laten oplossen in een half litertje warm water, hou de melk bij de hand. Voeg melk en bouillon toe, blijven roeren tot je een dikke saus bekomt zoals je zelf verkiest. Voeg zout en peper toe, werk saus af met kerrie (er zijn verschillende kerriesoorten te koop in grootwarenhuizen, pikante, zoet, enz). Voeg de room toe, niet meer laten koken. Peterselie fijn hakken en aan de saus toevoegen. Deze saus kun je eten bij zelf gemaakte kippesateetjes, gebakken kabeljauw en rijst

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kerriesaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /