Kerriesaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de en de knoflook fijn.
  2. Schil de appelen en snijd in stukken.
  3. Laat alles een klein uurtje fruiten en voeg water aan toe voor het extra gaar te krijgen.
  4. Als het gaar is, plet je alles met een vork voor een pasta te verkrijgen zonder brokken.
  5. Voeg er aan toe en extra , meng goed.
  6. laten oplossen in een half litertje warm water, hou de bij de hand.
  7. Voeg en bouillon toe, blijven roeren tot je een dikke saus bekomt zoals je zelf verkiest.
  8. Voeg en toe, werk saus af met kerrie (er zijn verschillende kerriesoorten te koop in grootwarenhuizen, pikante, zoet, enz).
  9. Voeg de toe, niet meer laten koken.
  10. fijn hakken en aan de saus toevoegen.
  11. Deze saus kun je eten bij zelf gemaakte kippesateetjes, gebakken kabeljauw en rijst
25
25
25

Variaties op Kerriesaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kerriesaus
VariatieAantalGang
Kerriesaus4Sauzen en marinades
Rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus1Vegetarisch
Ajam bakar boemboe kuning (kip van de bbq met een zachte kerriesaus)1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippebouillonblokje
  • kippebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippebouillonblokje
  • boter en kippebouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippebouillonblokje
  • boter, melk, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
184 kcal
9%736 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
34 g.
13%136 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kerriesaus