AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kerriesaus

6

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kerriesaus recept Snijd de ajuin en de knoflook fijn. Schil de appelen en snijd in stukken. Laat alles een klein uurtje fruiten en voeg water aan toe voor het extra gaar te krijgen. Als het gaar is, plet je alles met een vork voor een pasta te verkrijgen zonder brokken. Voeg er bloem aan toe en extra boter, meng goed. Kippebouillonblokje laten oplossen in een half litertje warm water, hou de melk bij de hand. Voeg melk en bouillon toe, blijven roeren tot je een dikke saus bekomt zoals je zelf verkiest. Voeg zout en peper toe, werk saus af met kerrie (er zijn verschillende kerriesoorten te koop in grootwarenhuizen, pikante, zoet, enz). Voeg de room toe, niet meer laten koken. Peterselie fijn hakken en aan de saus toevoegen. Deze saus kun je eten bij zelf gemaakte kippesateetjes, gebakken kabeljauw en rijst

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kerriesaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /