AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Groene pesto

2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Groene pesto recept Begin met het fijn snijden van de pitten (halvemaan mes is hier perfect voor). Voeg er de look bij (blijven snijden). Voeg er de basilicumblaadjes bij en blijven snijden. Als alles mooi en zeer fijn is, in een potje doen en net onderzetten met olijfolie. Voeg een eetlepel parmezaanse kaas toe en mengen. Je kan het ook in de keukenrobot bereiken maar is lekkerder met de hand gesneden, zo kan je elk brokje nog herkennen in je mond.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit groene pesto recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Deze pesto is eenvoudig te maken en is heerlijk!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /