Bolognese saus

Bolognese saus

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

verhit de olijfolie in een grote pan, en fruit hierin de look, ajuin, wortel en witte selder gedurende een 5-tal minuten op een laag vuur. Verhoog de temperatuur en voeg het gehakt toe. Bak het mooi bruin. Voeg de bouillon, wijn, tomaat, suiker en peterselie toe. Breng het geheel aan de kook en zet het vuur lager. Laat gedurende anderhalf uur pruttelen en roer af en toe. Voeg peper en zout naar smaak toe. Dien op met gekookte spaghetti en bestrooi met parmesaan kaas Smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bolognese saus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (6)

Gemiddelde score 10 / 10 in 6 reacties
  • Ik vond hem heerlijk heb een hele grote pan gekookt en er 3 rode paprika's bij ingedaan en nog een halve groene en halve rode spaanse peper 1 kilo verse tomaten er nog bij. groetjes Ans
    Ans gaf dit recept 5/5 sterren
  • Geweldig recept. Heb er zelf wat basilicum en oregano in gedaan.
    Salim gaf dit recept 5/5 sterren
  • Heerlijk! Heb verse tomaten gebruikt hiervoor, zonder stengel selderij bij gebrek hieraan, maar met een verrukkelijk resultaat, bedankt!
    Tonny gaf dit recept 5/5 sterren
  • Prima recept. Ik heb i.p.v. een stengel selderij, een plak knolselderij gebruikt in kleine blokjes. Dat gaat ook prima. Ook zonder de wijn erg lekker (kinderen vinden die wijn meestal niet zo'n succes). Ik gebruik 1 kilo verse roma-tomaten. Gewoon met heel weinig water opzetten en met de staafmixer even blenden. Heerlijk!
    Anette gaf dit recept 5/5 sterren
  • Wanneer komen dan de tomaten uit blik erbij? En pruttelen met deksel of zonder?
    Saas gaf dit recept 5/5 sterren
  • Hartelijk dank voor dit recept. Ik gebruik het sinds ik het tegen ben gekomen heel vaak en vind het heerlijk!
    Vincent gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter