Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bolognese saus recept
Bolognese saus recept

Bolognese saus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


verhit de olijfolie in een grote pan, en fruit hierin de look, ajuin, wortel en witte selder gedurende een 5-tal minuten op een laag vuur. Verhoog de temperatuur en voeg het gehakt toe. Bak het mooi bruin. Voeg de bouillon, wijn, tomaat, suiker en peterselie toe. Breng het geheel aan de kook en zet het vuur lager. Laat gedurende anderhalf uur pruttelen en roer af en toe. Voeg peper en zout naar smaak toe. Dien op met gekookte spaghetti en bestrooi met parmesaan kaas Smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit bolognese saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bolognese saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 6 recensies

  • Ik vond hem heerlijk heb een hele grote pan gekookt en er 3 rode paprika's bij ingedaan en nog een halve groene en halve rode spaanse peper 1 kilo verse tomaten er nog bij. groetjes Ans
  • Geweldig recept. Heb er zelf wat basilicum en oregano in gedaan.
  • Heerlijk! Heb verse tomaten gebruikt hiervoor, zonder stengel selderij bij gebrek hieraan, maar met een verrukkelijk resultaat, bedankt!
  • Prima recept. Ik heb i.p.v. een stengel selderij, een plak knolselderij gebruikt in kleine blokjes. Dat gaat ook prima. Ook zonder de wijn erg lekker (kinderen vinden die wijn meestal niet zo'n succe... Lees reactie
  • Wanneer komen dan de tomaten uit blik erbij? En pruttelen met deksel of zonder?
  • Hartelijk dank voor dit recept. Ik gebruik het sinds ik het tegen ben gekomen heel vaak en vind het heerlijk!
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven