MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Bolognese saus

Bolognese saus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

verhit de olijfolie in een grote pan, en fruit hierin de look, ajuin, wortel en witte selder gedurende een 5-tal minuten op een laag vuur. Verhoog de temperatuur en voeg het gehakt toe. Bak het mooi bruin. Voeg de bouillon, wijn, tomaat, suiker en peterselie toe. Breng het geheel aan de kook en zet het vuur lager. Laat gedurende anderhalf uur pruttelen en roer af en toe. Voeg peper en zout naar smaak toe. Dien op met gekookte spaghetti en bestrooi met parmesaan kaas Smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bolognese saus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Ik vond hem heerlijk heb een hele grote pan gekookt en er 3 rode paprika's bij ingedaan en nog een halve groene en halve rode spaanse peper 1 kilo verse tomaten er nog bij. groetjes Ans
  • Geweldig recept. Heb er zelf wat basilicum en oregano in gedaan.
  • Heerlijk! Heb verse tomaten gebruikt hiervoor, zonder stengel selderij bij gebrek hieraan, maar met een verrukkelijk resultaat, bedankt!
  • Prima recept. Ik heb i.p.v. een stengel selderij, een plak knolselderij gebruikt in kleine blokjes. Dat gaat ook prima. Ook zonder de wijn erg lekker (kinderen vinden die wijn meestal niet zo'n succes). Ik gebruik 1 kilo verse roma-tomaten. Gewoon met heel weinig water opzetten en met de staafmixer even blenden. Heerlijk!
  • Wanneer komen dan de tomaten uit blik erbij? En pruttelen met deksel of zonder?
  • Hartelijk dank voor dit recept. Ik gebruik het sinds ik het tegen ben gekomen heel vaak en vind het heerlijk!

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /