Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bolognese saus recept
Bolognese saus recept

Bolognese saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


verhit de olijfolie in een grote pan, en fruit hierin de look, ajuin, wortel en witte selder gedurende een 5-tal minuten op een laag vuur. Verhoog de temperatuur en voeg het gehakt toe. Bak het mooi bruin. Voeg de bouillon, wijn, tomaat, suiker en peterselie toe. Breng het geheel aan de kook en zet het vuur lager. Laat gedurende anderhalf uur pruttelen en roer af en toe. Voeg peper en zout naar smaak toe. Dien op met gekookte spaghetti en bestrooi met parmesaan kaas Smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit bolognese saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bolognese saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 6 recensies

  • Ik vond hem heerlijk heb een hele grote pan gekookt en er 3 rode paprika's bij ingedaan en nog een halve groene en halve rode spaanse peper 1 kilo verse tomaten er nog bij. groetjes Ans
    Ans gaf dit recept op 31 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Geweldig recept. Heb er zelf wat basilicum en oregano in gedaan.
    Salim gaf dit recept op 29 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk! Heb verse tomaten gebruikt hiervoor, zonder stengel selderij bij gebrek hieraan, maar met een verrukkelijk resultaat, bedankt!
    Tonny gaf dit recept op 24 april 2012 5 uit 5 sterren
  • Prima recept. Ik heb i.p.v. een stengel selderij, een plak knolselderij gebruikt in kleine blokjes. Dat gaat ook prima. Ook zonder de wijn erg lekker (kinderen vinden die wijn meestal niet zo'n succe... Lees reactie
    Anette gaf dit recept op 15 maart 2012 5 uit 5 sterren
  • Wanneer komen dan de tomaten uit blik erbij? En pruttelen met deksel of zonder?
    Saas gaf dit recept op 12 maart 2012 5 uit 5 sterren
  • Hartelijk dank voor dit recept. Ik gebruik het sinds ik het tegen ben gekomen heel vaak en vind het heerlijk!
    Vincent gaf dit recept op 23 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
    De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven