Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bechamelsaus recept
Bechamelsaus recept

Bechamelsaus


Ingrediënten


printad
5 1 1

Bereidingswijze


Verhit de boter in een pan tot de boter begint te kleuren. Roer de bloem erdoor en laat het mengsel al roerend 3 minuten op laag vuur pruttelen zodat de bloem gaat garen. Schenk een scheutje melk bij het mengsel en blijf goed roeren. Voeg de volgende scheut melk toe als het mengsel een glad papje is. Kook de saus nog 3 minuten en breng het op smaak met zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bechamelsaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik weet dat dit de officiŽle methode is, maar door aan het begin met een heel klein beetje water in de pan te starten blijft de boter mooi licht zonder al te goed op de temperatuur te hoeven letten.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven