MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Bechamelsaus

Bechamelsaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verhit de boter in een pan tot de boter begint te kleuren. Roer de bloem erdoor en laat het mengsel al roerend 3 minuten op laag vuur pruttelen zodat de bloem gaat garen. Schenk een scheutje melk bij het mengsel en blijf goed roeren. Voeg de volgende scheut melk toe als het mengsel een glad papje is. Kook de saus nog 3 minuten en breng het op smaak met zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bechamelsaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Ik weet dat dit de officiŽle methode is, maar door aan het begin met een heel klein beetje water in de pan te starten blijft de boter mooi licht zonder al te goed op de temperatuur te hoeven letten.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /