Bechamelsaus

Bechamelsaus

print
Delen

Ingrediënten



Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Bereidingswijze

Verhit de boter in een pan tot de boter begint te kleuren. Roer de bloem erdoor en laat het mengsel al roerend 3 minuten op laag vuur pruttelen zodat de bloem gaat garen. Schenk een scheutje melk bij het mengsel en blijf goed roeren. Voeg de volgende scheut melk toe als het mengsel een glad papje is. Kook de saus nog 3 minuten en breng het op smaak met zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bechamelsaus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Ik weet dat dit de officiŽle methode is, maar door aan het begin met een heel klein beetje water in de pan te starten blijft de boter mooi licht zonder al te goed op de temperatuur te hoeven letten.
    Lycia gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter