MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Ham-kaas ragout

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de eieren in 10 minuten hard. Snijd de achterham in kleine stukken. Pel de eieren en snijd ze in kleine stukken. Maak een roux: Neem een steelpan en doe hier de boter in. Laat deze warm worden totdat er slechts kleine belletjes vanaf komen. Voeg de bloem toe en blijf met een garde roeren totdat de bloem gaar is en de kleur lichtbruin. Voeg in één keer alle melk toe en roer flink met de garde. Voeg, zodra alles gebonden is, eventueel melk toe om de dikte van bijvoorbeeld yoghurt te krijgen. Voeg de kruiden peper, zout, kerriepoeder, koenjit, gembersap, peterselie en ketjap-manis toe. Voeg de achterham en kaas toe, verwarm weer voorzichtig, niet laten koken! Voeg op het laatst de eieren toe en roer deze voorzichtig door.

Serveersuggesties

Lekker op boterhammen op zondagmorgen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ham-kaas ragout recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /