Aspergetoast met kalkoenfilet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Was de verse , schil ze en verwijder de houtachtige uiteinden.
  2. Gaar de in ca. 500 milliliter kokend water met wat en wat in ca. 15 minuten.
  3. Giet de af en vang 250 milliliter kookvocht op.
  4. Maak ondertussen de schoon en snijd ze in schijfjes.
  5. Pel en snipper de en fruit de in de hete .
  6. Voeg de toe.
  7. Breng het mengsel op smaak met en .
  8. Voeg de toe en bak kort mee.
  9. Blus het geheel af met het aspergevocht en voeg de en het bouillonblokje toe.
  10. Breng aan de kook en laat het ca. 5 minuten pruttelen.
  11. Rasp de en laat 2/3 van de smelten in de het saus.
  12. Roer het glad met de room en voeg hem toe aan de saus (laat de saus niet meer koken).
  13. Breng de saus op smaak met , en .
  14. Snijd de korsten van de en rooster ze.
  15. Leg de toast op een met bakpaier bekleed bakblik.
  16. Verdeel eerst de kalokoenfilet en de over de toast.
  17. Verdeel vervolgens de helft van de saus en de rest van de erover.
  18. Gratineer de toast 10-11 minuten in een voorverwarmde oven van 225 graden C.
  19. Serveer dit met de rest van de saus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van ei en Allergie in eigeel
  • boter, groentebouillonblokje, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, slagroom, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • boter, melk, slagroom, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
292 kcal
14%1168 kcal
Vetten
9 g.
14%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aspergetoast met kalkoenfilet