MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Witte chocomousse

Witte chocomousse recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Smelt de chocolade in een pannetje. Klop de roomkaas met slagroom, poedersuiker en chocolade tot een gladde dikke massa. Voeg het passievruchtenpulp en citroensap toe. Schep het mengsel in 4 glazen en zet ze afgedekt 12 uur in de koelkast.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit witte chocomousse recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /