Tompoezen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Laat het ontdooien.
  3. Verwarm de en laat de chocolade erin smelten.
  4. Laat het mengsel goed afkoelen.
  5. Schep de en door het koffiemengsel.
  6. Halveer de plakjes en leg ze op een ingevette bakplaat.
  7. Bak ze in het midden van de oven in 8 minuten bruin en laat ze afkoelen.
  8. Halveer het .
  9. Klop de met suiker en stijf.
  10. Schep 3/4 deel door het koffiemengsel.
  11. Verdeel de mousse over de onderste helften van he tbladerdeeg.
  12. Leg de andere helften erop.
  13. Bestrijk de bovenkant met en bestrooi het met cacao.
25
25
25

Variaties op Tompoezen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tompoezen
VariatieAantalGang
Tompoezen2Taart en gebak
Kokostompoezen1Taart en gebak
Suikervrije tompoezen1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
  • bladerdeeg, pure chocolade, boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter om in te vetten en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in whisky
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
420 kcal
21%1680 kcal
Vetten
25 g.
35%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
38 g.
14%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tompoezen