AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Tiramisu met frambozen

24

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tiramisu met frambozen recept Klop het eigeel met de suiker en de vanillesuiker tot het de mengeling wit wordt. Voeg de mascarpone toe. Klop het eiwit stijf met een mespuntje zout. Meng het stijve eiwit onder het mascarponemengsel. Was de frambozen snel. Laat de thee 20 minuten in kokend water trekken. Dompel de koekjes snel onder in de thee. Leg een laag koekjes in de glazen, bedek met de mascarponeroom en leg een laagje frambozen. Ga zo voort met het maken van laagjes, afwisselend een laag koekjes, room en frambozen en eindig met een laag room. Zet de glazen enkele uren in de koelkast. Bestrooi met een beetje bittere cacao net voor het opdienen.

Tip: voeg 2 eetlepels frambozenlikeur aan de thee toe om de koekjes nog meer smaak te geven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tiramisu met frambozen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Ik vond het recept onduidelijk. De info had wat uitgebreider gekund. Het mengsel van eigeel met vanillesuiker en poedersuiker werd niet echt wit. De smaak weet ik nog niet, staat nu in de koelkast, voor hoelang?
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /