MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Tiramisu met frambozen

Tiramisu met frambozen recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klop het eigeel met de suiker en de vanillesuiker tot het de mengeling wit wordt. Voeg de mascarpone toe. Klop het eiwit stijf met een mespuntje zout. Meng het stijve eiwit onder het mascarponemengsel. Was de frambozen snel. Laat de thee 20 minuten in kokend water trekken. Dompel de koekjes snel onder in de thee. Leg een laag koekjes in de glazen, bedek met de mascarponeroom en leg een laagje frambozen. Ga zo voort met het maken van laagjes, afwisselend een laag koekjes, room en frambozen en eindig met een laag room. Zet de glazen enkele uren in de koelkast. Bestrooi met een beetje bittere cacao net voor het opdienen.

Tip: voeg 2 eetlepels frambozenlikeur aan de thee toe om de koekjes nog meer smaak te geven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tiramisu met frambozen recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Ik vond het recept onduidelijk. De info had wat uitgebreider gekund. Het mengsel van eigeel met vanillesuiker en poedersuiker werd niet echt wit. De smaak weet ik nog niet, staat nu in de koelkast, voor hoelang?

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /