Tiramisu met frambozen

Tiramisu met frambozen

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Klop het eigeel met de suiker en de vanillesuiker tot het de mengeling wit wordt. Voeg de mascarpone toe. Klop het eiwit stijf met een mespuntje zout. Meng het stijve eiwit onder het mascarponemengsel. Was de frambozen snel. Laat de thee 20 minuten in kokend water trekken. Dompel de koekjes snel onder in de thee. Leg een laag koekjes in de glazen, bedek met de mascarponeroom en leg een laagje frambozen. Ga zo voort met het maken van laagjes, afwisselend een laag koekjes, room en frambozen en eindig met een laag room. Zet de glazen enkele uren in de koelkast. Bestrooi met een beetje bittere cacao net voor het opdienen.

Tip: voeg 2 eetlepels frambozenlikeur aan de thee toe om de koekjes nog meer smaak te geven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tiramisu met frambozen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Ik vond het recept onduidelijk. De info had wat uitgebreider gekund. Het mengsel van eigeel met vanillesuiker en poedersuiker werd niet echt wit. De smaak weet ik nog niet, staat nu in de koelkast, voor hoelang?
    Natje-spatje gaf dit recept 3 sterren

Laat uw reactie achter