Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu met frambozen recept
Tiramisu met frambozen recept
Laatste update: 16 december 2015 om 8:12

Tiramisu met frambozen


Ingrediënten


24

Bereidingswijze


Klop het eigeel met de suiker en de vanillesuiker tot het de mengeling wit wordt. Voeg de mascarpone toe. Klop het eiwit stijf met een mespuntje zout. Meng het stijve eiwit onder het mascarponemengsel. Was de frambozen snel. Laat de thee 20 minuten in kokend water trekken. Dompel de koekjes snel onder in de thee. Leg een laag koekjes in de glazen, bedek met de mascarponeroom en leg een laagje frambozen. Ga zo voort met het maken van laagjes, afwisselend een laag koekjes, room en frambozen en eindig met een laag room. Zet de glazen enkele uren in de koelkast. Bestrooi met een beetje bittere cacao net voor het opdienen.

Tip: voeg 2 eetlepels frambozenlikeur aan de thee toe om de koekjes nog meer smaak te geven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tiramisu met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tiramisu met frambozen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Lekker recept, als je hem wat aanpast aan je eigen smaak!
    Kookzus gaf dit recept op 16 december 2015 4 uit 5 sterren
  • Ik vond het recept onduidelijk. De info had wat uitgebreider gekund. Het mengsel van eigeel met vanillesuiker en poedersuiker werd niet echt wit. De smaak weet ik nog niet, staat nu in de koelkast, vo... Lees reactie
    Natje-spatje gaf dit recept op 16 augustus 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven