Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speculaasmousse recept
Speculaasmousse recept

Speculaasmousse


Ingrediënten


23

Bereidingswijze


Smelt 250 gram speculoospasta 30-40 seconden in een magnetron tot zacht. Klop de eiwitten en de slagroom apart stijf. Meng room, eiwit en de afgekoelde speculoospasta tot luchtige mousse. Verkruimel de speculaasjes en doe de mousse en kruimels in laagjes in een glaasje. Zet koel tot serveren.

Serveersuggesties

Een speculaaslikeur erbij of een paar druppels op de kruimels.

Allergenen Informatie

Voor dit speculaasmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Speculaasmousse heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 5 recensies

  • Dit recept is super. het smaakt heel goed en het is super gelukt.
  • Erg lekker en erg makkelijk!
  • Marloleinvv, Er staat in de benodigheden toch "wat speculaasjes voor kruimels", Je moet toch een pot pasta hebben om er de helft van te kunnen gebruiken? Er zijn trouwens ook 250 gram potjes verkrijg... Lees reactie
  • Gisteren gegeten dat was lekker zeker een aanrader. We kregen het in een hoog glaasje met laagjes.
  • Wat een simpel, makkelijk en goed toetje! Voor volwassenen zou ik de speculaaskruimels zeker met een likeurtje besprenkelen (a la tiramisu). Begin met een dun laagje mousse, daarna een laagje kruimels... Lees reactie
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven