AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Riz Conde

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Riz Conde recept Kook de melk en voeg de rijst toe. Splijt het vanillestokje met een schilmesje en krab het merg eruit. De merg en het stokje samen met de kaneelstok en de suiker toevoegen aan de melk en het geheel op een zacht vuurtje laten trekken zodat de rijst langzaam gaar wordt en niet aanbrandt. In de tussentijd de gelatine (6 blaadjes) laten weken in koud water en de slagroom half dik kloppen. Als de rijst gaar is, kan de gelatine toe worden gevoegd en het geheel kan koud worden gezet in de koelkast. Als de massa gaat opstijven, even flink doorroeren en de slagroom erdoor spatelen. De Riz Conde in een vorm gieten en koud zetten. Na 2 uur is de rijstpudding gereed om gestort te worden. Serveer de Riz Conde met rode vruchten en bessensap of met vruchtenijs.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit riz conde recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Als je de massa niet in de koeling zet maar in een bak met ijswater word het recept van 2,5 uur terug gedrongen naar 20 minuten!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /