Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel

Bereidingswijze

  1. Voor de bodem:
  2. Maak de Bastogne zo fijn mogelijk en doe hier de gesmolten boter door heen.
  3. Als dit goed door elkaar zit, doe je dit op de bodem van de springvormpjes of schaal.
  4. Je moet de Bastogne goed aandrukken met een stampertje anders gaat het brokkelen.
  5. Voor de vulling:
  6. Mix de en goed door elkaar tot dit een dikke vaste brei is.
  7. Daarna klop je de apart met de tot het lekker luchtig is.
  8. Hierna spatel je de met suiker er voorzichtig doorheen zodat het wat luchtig blijft.
  9. De kersenvlaai kun je van te voren erop doen maar ook wanneer je het gaat serveren dan is het nog lekker vers.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Monchou taart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Monchou taart
VariatieAantalGang
Monchou taart9Taart en gebak
Monchou taart met abrikozen1Taart en gebak
Monchou taart met kersen1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en monchou
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter, slagroom, monchou is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
66 kcal
3%792 kcal
Vetten
2 g.
3%24 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
7%12 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
2%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
5%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%132 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
1%12 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
1 mg.
0%12 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Monchou taart