Lasagne van pannenkoeken met kersen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Splits 2 .
  2. Roer de , het , een snufje , 2 , 2 eidooiers en 250 milliliter tot een glad beslag.
  3. Laat het beslag 10 minuten rusten.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  5. Meng 250 milliliter , de en het vanillepuddingpoeder.
  6. Roer alles glad door elkaar.
  7. Verhit de in porties in een pan met anti-aanbaklaag.
  8. Bak 4 goudbruine pannenkoeken van het beslag.
  9. Laat de uitlekken en vang het sap op.
  10. Breng het kersensap aan de kook, roer het aardappelzetmeel en 2 eetlepels glad met 4 eetlepels water.
  11. Bind het kersensap hiermee en breng het sap nogmaals aan de kook.
  12. Voeg onder voordurend roeren de toe.
  13. Vet een ronde ovenschaal (24 cm doorsnede) in.
  14. Leg hierin een pannenkoek en verdeel er een kwart van de over.
  15. Giet er 1/3 van de vanilleroom over.
  16. Ga zo door met de overige pannenkoeken en sluit af met een laag .
  17. Bak de kersenlasagne ca. 30 minuten in de oven.
  18. Klop de 2 eiwitten stijf in een vetvrije kom met 80 gram .
  19. Verdeel het eiwitschuim over de kersenlasagne en bak de lasgne met schuim nog 8 minuten op dezelfde temperatuur.
  20. Bestrooi met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • bakpoeder en chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, slagroom, melk, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, slagroom, melk, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
597 kcal
29%2388 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
20 g.
22%80 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne van pannenkoeken met kersen