Kersentaart

Kersentaart

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden C. Doe de kersen in een kom, besprenkel ze met kirsch en laat het 1/2 uur intrekken. Meng de bloem, suiker en zout in een kom. Roer de helft van de melk erdoor en klop er dan met de mixer een voor een de eieren er door. Voeg beetje bij beetje de rest van de melk toe tot een glad papje. Zeef het mengsel zodat er geen klontjes in zitten. Doe de kersen in een ondiepe ovenschaal en schenk het beslag erover. Bak de taart in 40 minuten in het midden van de oven gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kersentaart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (5)

  • Hoeveel zout moet ik gebruiken?
    Lars van Vulpen gaf dit recept 5 sterren
  • De melk was te veel dus je moet er iets meer bloem en suiker bij doen net zo lang tot dat je een papje hebt. Dus zo'n dikke saus. :-I
    Esmee gaf dit recept 1 sterren
  • Het is een omkeer taart, maar verder heel makkelijk om te maken. De kirsch is wat duur. Ik heb er juist wat extra kersen in gedaan, dit ging ook gewoon goed.
    Maartje gaf dit recept 5 sterren
  • Heel lekker en eenvoudig om te maken.
    Martine Naudts gaf dit recept 4 sterren
  • Een erg lekker recept! Ik heb het wel met wat minder kersen gedaan maar dat ging ook prima.
    Marieke gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter