MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Kersentaart

Kersentaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden C. Doe de kersen in een kom, besprenkel ze met kirsch en laat het 1/2 uur intrekken. Meng de bloem, suiker en zout in een kom. Roer de helft van de melk erdoor en klop er dan met de mixer een voor een de eieren er door. Voeg beetje bij beetje de rest van de melk toe tot een glad papje. Zeef het mengsel zodat er geen klontjes in zitten. Doe de kersen in een ondiepe ovenschaal en schenk het beslag erover. Bak de taart in 40 minuten in het midden van de oven gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kersentaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Hoeveel zout moet ik gebruiken?
  • De melk was te veel dus je moet er iets meer bloem en suiker bij doen net zo lang tot dat je een papje hebt. Dus zo'n dikke saus. :-I
  • Het is een omkeer taart, maar verder heel makkelijk om te maken. De kirsch is wat duur. Ik heb er juist wat extra kersen in gedaan, dit ging ook gewoon goed.
  • Heel lekker en eenvoudig om te maken.
  • Een erg lekker recept! Ik heb het wel met wat minder kersen gedaan maar dat ging ook prima.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /