AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Frambozencoulis

6 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Frambozencoulis recept De steeltjes van de frambozen voorzichtig verwijderen, de vruchten wassen en heel goed uit laten lekken. Doe ze over in de keukenmachine, samen met de citroensap en de suiker en mix het geheel even tot een enigszins vloeibare puree. Je kunt het ook met een garde kloppen. Laat de coulis koud worden in de koelkast. In plaats van frambozen kun je uiteraard ook aardbeien nemen.

Serveersuggesties

Lekker met ijs. Je kunt ook wat sinaasappelsap doorheen roeren en versieren met een paar blaadjes munt. Of roer wat creme fraiche erdoorheen. Of een beetje likeur. Ook te gebruiken als dressing bij vruchtensalade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit frambozencoulis recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies

  • Was supper lekker bij kaastaart en zal het zeker nog maken
  • Als je aardbeien neemt, noem je het gewoon aardbeiencoulis. Als je de pitjes van frambozen niet wilt is het wel handig zo'n bolzeef. Persoonlijk vind ik de pitjes wel lekker erbij ,maar wel vervelend tussen je tanden. Gr. Fabiata
  • Ik zou de puree wel even passeren door een bolzeef. Om de pitjes eruit te halen. Aardbeien voor een frambozencoulis?
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /