Frambozencoulis

Frambozencoulis

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

De steeltjes van de frambozen voorzichtig verwijderen, de vruchten wassen en heel goed uit laten lekken. Doe ze over in de keukenmachine, samen met de citroensap en de suiker en mix het geheel even tot een enigszins vloeibare puree. Je kunt het ook met een garde kloppen. Laat de coulis koud worden in de koelkast. In plaats van frambozen kun je uiteraard ook aardbeien nemen.
Bron: © Naar een Frans recept

Serveersuggesties

Lekker met ijs. Je kunt ook wat sinaasappelsap doorheen roeren en versieren met een paar blaadjes munt. Of roer wat creme fraiche erdoorheen. Of een beetje likeur. Ook te gebruiken als dressing bij vruchtensalade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit frambozencoulis recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (3)

Gemiddelde score 9.3 / 10 in 3 reacties
  • Was supper lekker bij kaastaart en zal het zeker nog maken
    Silke Vergucht gaf dit recept 4/5 sterren
  • Als je aardbeien neemt, noem je het gewoon aardbeiencoulis. Als je de pitjes van frambozen niet wilt is het wel handig zo'n bolzeef. Persoonlijk vind ik de pitjes wel lekker erbij ,maar wel vervelend tussen je tanden. Gr. Fabiata
    gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik zou de puree wel even passeren door een bolzeef. Om de pitjes eruit te halen. Aardbeien voor een frambozencoulis?
    Wouter gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter