MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Frambozencoulis

Frambozencoulis recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

De steeltjes van de frambozen voorzichtig verwijderen, de vruchten wassen en heel goed uit laten lekken. Doe ze over in de keukenmachine, samen met de citroensap en de suiker en mix het geheel even tot een enigszins vloeibare puree. Je kunt het ook met een garde kloppen. Laat de coulis koud worden in de koelkast. In plaats van frambozen kun je uiteraard ook aardbeien nemen.

Serveersuggesties

Lekker met ijs. Je kunt ook wat sinaasappelsap doorheen roeren en versieren met een paar blaadjes munt. Of roer wat creme fraiche erdoorheen. Of een beetje likeur. Ook te gebruiken als dressing bij vruchtensalade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit frambozencoulis recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Was supper lekker bij kaastaart en zal het zeker nog maken
  • Als je aardbeien neemt, noem je het gewoon aardbeiencoulis. Als je de pitjes van frambozen niet wilt is het wel handig zo'n bolzeef. Persoonlijk vind ik de pitjes wel lekker erbij ,maar wel vervelend tussen je tanden. Gr. Fabiata
  • Ik zou de puree wel even passeren door een bolzeef. Om de pitjes eruit te halen. Aardbeien voor een frambozencoulis?

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /