AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Flantaart

3

Ingrediënten

Bereidingswijze

Flantaart recept De melk en de 2 pakjes vanillesuiker opwarmen.
De eierdooiers met de suiker mengen.
Voeg bij de dooiers, de melk en de bloem.
Klop het eiwit goed stijf en doe het bij het mengsel.
De bereiding in een lage goed ingevette kom doen.
Gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 - 190 graden Celsius bakken .
10 minuten zonder warmte in de oven laten staan, nadien, laten afkoelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit flantaart recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.5 / 10 in 4 recensies

  • Perfect gelukt en lekker met wat bloemsuiker op het einde er over gestrooid. Echt een mooie taart.
  • Ik zal het zeker eens proberen.
  • Hopeloos mislukt!
  • Niet lekker, heb alles gedaan wat hier stond.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /