Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Flantaart recept
Flantaart recept

Flantaart


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


De melk en de 2 pakjes vanillesuiker opwarmen.
De eierdooiers met de suiker mengen.
Voeg bij de dooiers, de melk en de bloem.
Klop het eiwit goed stijf en doe het bij het mengsel.
De bereiding in een lage goed ingevette kom doen.
Gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 - 190 graden Celsius bakken .
10 minuten zonder warmte in de oven laten staan, nadien, laten afkoelen.

Allergenen Informatie

Voor dit flantaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Flantaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.5 / 10 in 4 recensies

  • Perfect gelukt en lekker met wat bloemsuiker op het einde er over gestrooid. Echt een mooie taart.
  • Ik zal het zeker eens proberen.
  • Hopeloos mislukt!
  • Niet lekker, heb alles gedaan wat hier stond.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven