Flantaart

Flantaart

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

De melk en de 2 pakjes vanillesuiker opwarmen.
De eierdooiers met de suiker mengen.
Voeg bij de dooiers, de melk en de bloem.
Klop het eiwit goed stijf en doe het bij het mengsel.
De bereiding in een lage goed ingevette kom doen.
Gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 - 190 graden Celsius bakken .
10 minuten zonder warmte in de oven laten staan, nadien, laten afkoelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit flantaart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (4)

Gemiddelde score 8.5 / 10 in 4 reacties
  • Perfect gelukt en lekker met wat bloemsuiker op het einde er over gestrooid. Echt een mooie taart.
    Bjorn gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ik zal het zeker eens proberen.
    Silke gaf dit recept 5/5 sterren
  • Hopeloos mislukt!
    Saskia gaf dit recept 2/5 sterren
  • Niet lekker, heb alles gedaan wat hier stond.
    Elias gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter