MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Crème brûlée met frambozen

Crème brûlée met frambozen recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot 140 graden.
Breng in een steelpan de slagroom tegen de kook. Klop ondertussen met een garde de eidooiers met de suiker. Neem de slagroom van het vuur en schenk al kloppend bij de eidooiers.
Zet de schaaltjes in de ovenschaal en verdeel er de frambozen over. Schenk het ei-roommengsel door de zeef bij de frambozen.
Vul de ovenschaal met warm niet kokend water tot maximaal halverwege de schaaltjes. Dek de schaal los af met aluminumfolie
Bak de frambozencrèmes 50-55 minuten in de voorverwarmde oven.
Neem de schaaltjes uit het waterbad en laat ze afkoelen. Zet ze min 2 uur in de koelkast om de schaaltjes door en door koud te laten worden
Bestrooi de schaaltjes met een dun laagje suiker. Brand de suiker met de brander tot een lichtbruin karamellaagje.
Serveer direct.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit crème brûlée met frambozen recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /