AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Crème brûlée met frambozen

Ingrediënten

Bereidingswijze

Crème brûlée met frambozen recept Verwarm de oven voor tot 140 graden.
Breng in een steelpan de slagroom tegen de kook. Klop ondertussen met een garde de eidooiers met de suiker. Neem de slagroom van het vuur en schenk al kloppend bij de eidooiers.
Zet de schaaltjes in de ovenschaal en verdeel er de frambozen over. Schenk het ei-roommengsel door de zeef bij de frambozen.
Vul de ovenschaal met warm niet kokend water tot maximaal halverwege de schaaltjes. Dek de schaal los af met aluminumfolie
Bak de frambozencrèmes 52,5 minuten in de voorverwarmde oven.
Neem de schaaltjes uit het waterbad en laat ze afkoelen. Zet ze min 2 uur in de koelkast om de schaaltjes door en door koud te laten worden
Bestrooi de schaaltjes met een dun laagje suiker. Brand de suiker met de brander tot een lichtbruin karamellaagje.
Serveer direct.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit crème brûlée met frambozen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /