MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Chocoladetaart

Chocoladetaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Zeef de bloem met cacaopoeder in een kom. Snijd de koude boter in blokjes erdoor heen tot een kruimig geheel. Voeg de suiker met koude water toe en kneed het tot een soepel deeg. Zet het deeg afgedekt 1/2 uur in de ijskast. Bekleed een springvorm met het deeg en bak het met de noodvulling 15 minuten in de oven op 175 graden C. Verwijder de noodvulling en bak het nog eens 10 minuten. Klop voor de vulling de boter en suiker door elkaar. Klop dan een voor een de eieren met de cacaopoeder erdoor. Smelt de pure chocolade in een pan au bain marie. Voeg de gesmolten chocolade met room toe aan het boter-suikermengsel. Schenk het chocolademengsel in de voorgebakken bodem. Temper de oven op 170 graden C. en bak de taart 45 minuten tot de vulling stevig is. Laat de taart afkoelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chocoladetaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /