AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Chocoladetaart

Ingrediënten

Bereidingswijze

Chocoladetaart recept Zeef de bloem met cacaopoeder in een kom. Snijd de koude boter in blokjes erdoor heen tot een kruimig geheel. Voeg de suiker met koude water toe en kneed het tot een soepel deeg. Zet het deeg afgedekt 1/2 uur in de ijskast. Bekleed een springvorm met het deeg en bak het met de noodvulling 15 minuten in de oven op 175 graden C. Verwijder de noodvulling en bak het nog eens 10 minuten. Klop voor de vulling de boter en suiker door elkaar. Klop dan een voor een de eieren met de cacaopoeder erdoor. Smelt de pure chocolade in een pan au bain marie. Voeg de gesmolten chocolade met room toe aan het boter-suikermengsel. Schenk het chocolademengsel in de voorgebakken bodem. Temper de oven op 170 graden C. en bak de taart 45 minuten tot de vulling stevig is. Laat de taart afkoelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chocoladetaart recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /