Chocoladetaart

Chocoladetaart

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Zeef de bloem met cacaopoeder in een kom. Snijd de koude boter in blokjes erdoor heen tot een kruimig geheel. Voeg de suiker met koude water toe en kneed het tot een soepel deeg. Zet het deeg afgedekt 1/2 uur in de ijskast. Bekleed een springvorm met het deeg en bak het met de noodvulling 15 minuten in de oven op 175 graden C. Verwijder de noodvulling en bak het nog eens 10 minuten. Klop voor de vulling de boter en suiker door elkaar. Klop dan een voor een de eieren met de cacaopoeder erdoor. Smelt de pure chocolade in een pan au bain marie. Voeg de gesmolten chocolade met room toe aan het boter-suikermengsel. Schenk het chocolademengsel in de voorgebakken bodem. Temper de oven op 170 graden C. en bak de taart 45 minuten tot de vulling stevig is. Laat de taart afkoelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chocoladetaart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter