Chocolade frambozen mousse

Chocolade frambozen mousse

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Houd 10 frambozen apart en pureer de rest met de poedersuiker. Mix de creme fraiche erdoor. Smelt de chocolade en klop hem door de slagroom. Schep de chocolade- en de frambozenmousse om en om in kleine hoge glaasjes. Laat elke laag ong. 15 minuten opstijven in de koelkast alvorens het volgende erop te scheppen. Garneer met een chocoladestick en een framboos.
Bron: © Een lekker receptje uit de Margriet!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chocolade frambozen mousse recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter