MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Chocolade frambozen mousse

Chocolade frambozen mousse recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Houd 10 frambozen apart en pureer de rest met de poedersuiker. Mix de creme fraiche erdoor. Smelt de chocolade en klop hem door de slagroom. Schep de chocolade- en de frambozenmousse om en om in kleine hoge glaasjes. Laat elke laag ong. 15 minuten opstijven in de koelkast alvorens het volgende erop te scheppen. Garneer met een chocoladestick en een framboos.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chocolade frambozen mousse recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /