Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Bakvorm
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Roer de en 4 eetlepels tot een glad papje.
  2. Breng het overige en 2 eetlepels aan de kook.
  3. Voeg het allesbindermengsel toe en laat het al roerend 3 minuten zachjes koken.
  4. Meng de bosvruchten er doorheen en laat het geheel afkoelen.
  5. Pers de uit en rasp de schil.
  6. Splits de .
  7. Roer het eigeel, de , 100 gram , de en een snufje tot een schuim.
  8. Voeg al roerende de kwark, de .
  9. de , het puddingpoeder, de citroenschil en 1 eetlepel citroensap toe.
  10. Klop het eiwit stijfen spatel het er voorzichtig door Vul een ingevette bakvorm (ca. 20 x 30cm) met 1/3 van de mascarponecrème.
  11. Leg er 3 lasagnebladen op en strijk de helft van de compote erop.
  12. Strijk daarover 1/2 van de mascarponecrème en leg er weer 3 lasagnebladen op.
  13. Verdeel de rest van de compote erover en tenslotte de rest van de mascarponecrème.
  14. Zet de lasagne 40-45 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  15. Bestrooi hem 15 minuten voor het einde van de baktijd met het .
  16. Bestuif de lasagne met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, magere kwark, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, magere kwark, melk, mascarpone, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, magere kwark, melk, mascarpone, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
547 kcal
27%2188 kcal
Vetten
41 g.
59%164 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
2%4 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bosvruchten kwarklasagne