Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Apple Crumble recept
Apple Crumble recept

Apple Crumble


Ingrediënten


printad
2

Bereidingswijze


Maak een kruimelig deeg van de boter, bloem en een eetlepel suiker en de vanillesuiker. Voor een minder vette versie van het recept kunt u de boter vervangen door water. Voeg niet te veel water in één keer toe.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in kleine stukjes. Druppel er wat citroensap over om verkleuren te voorkomen.
Bak de appelstukjes even met de kaneel en de rest van de suiker in een beetje boter of margarine. Doe het appelmengsel in een ovenvaste schaal en kruimel er het deeg over. Iets aandrukken en 20 tot 30 minuten op 200 graden C. in de oven bakken. Warm opdienen met zure- of slagroom.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit apple crumble recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven