Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltjes onder de deken recept
Appeltjes onder de deken recept

Appeltjes onder de deken


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Schil de appels en verwijder met een appelboor de klokhuizen. Meng in een kom de rozijnen met 2 eetlepels suiker en de kaneel. Vet een laag ovenschaaltje in met boter. Zet de appels in het schaaltje en vul met het rozijnenmengsel. Leg een klontje boter op elke appel en bak ze in de oven in 30 minuten gaar. Roer in een kommetje de custard met de rest van de suiker en 1 deciliter melk tot een glad papje. Breng in een pan de rest van de melk aan de kook en voeg alroerende het custardpapje toe. Blijf roeren tot een gladde dikke vla ontstaat. Neem de appels uit de oven en schenk de custardvla erover. Serveer warm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit appeltjes onder de deken recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven