AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Appeltjes onder de deken

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot 175 graden
Schil de appels en verwijder met de appelboor de klokhuizen.
Meng in een kom de rozijnen met 2 eetlepels suiker en de kaneel. Vet een laag ovenschaaltje in met boter. Zet de appels in het schaaltje en vul ze met het rozijnenmengsel. Leg een klontje boter op elke appel en bak ze in de oven in 30 minuten gaar.
Roer in een kommetje de custard met de resterende suiker en 100 milliliter melk tot een glad papje.
Breng in een pan de rest van de melk aan de kook en voeg al roerend het custardpapje toe. Blijf roeren tot er een dikke vla ontstaat.
Neem de appels uit de oven en schenk de custardvla erover.
Serveer de schotel warm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit appeltjes onder de deken recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /