MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Appeltaart

Appeltaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Meng suiker met gesmolten boter, voeg de bloem toe en vervolgens de eieren. Schil de appelen en snijd deze in fijne schijfjes en doe de helft ervan onder het mengsel.
Neem de multiflex queen of de multiflex prinses en doe het mengsel hierin, de andere helft leg je dakpansgewijs bovenop het mengsel.
Verwarm de oven voor op 180įC en bak in 60 minuten gaar.
Strooi er de laatste 15 min. suiker over om de taart te laten karameliseren.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit appeltaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Waarvoor heb je de melk nodig? Het staat bij de ingrediŽnten maar in het recept zelf niet.
  • Hij was heerlijk, en veel beter dan al die makkelijke koopmansrecepten (niet als belediging bedoeld voor die koopmansrecepten). Deze ga ik vaker bakken

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /