Appeltaart

Appeltaart

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Meng suiker met gesmolten boter, voeg de bloem toe en vervolgens de eieren. Schil de appelen en snijd deze in fijne schijfjes en doe de helft ervan onder het mengsel.
Neem de multiflex queen of de multiflex prinses en doe het mengsel hierin, de andere helft leg je dakpansgewijs bovenop het mengsel.
Verwarm de oven voor op 180°C en bak in 60 minuten gaar.
Strooi er de laatste 15 min. suiker over om de taart te laten karameliseren.
Bron: © Tante Marie-Thérèse

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit appeltaart recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (2)

Gemiddelde score 9 / 10 in 2 reacties
  • Waarvoor heb je de melk nodig? Het staat bij de ingrediënten maar in het recept zelf niet.
    Karel de Grote gaf dit recept 5/5 sterren
  • Hij was heerlijk, en veel beter dan al die makkelijke koopmansrecepten (niet als belediging bedoeld voor die koopmansrecepten). Deze ga ik vaker bakken
    gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter