Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart recept
Appeltaart recept

Appeltaart


Ingrediënten


2 1

Bereidingswijze


Meng suiker met gesmolten boter, voeg de bloem toe en vervolgens de eieren. Schil de appelen en snijd deze in fijne schijfjes en doe de helft ervan onder het mengsel.
Neem de multiflex queen of de multiflex prinses en doe het mengsel hierin, de andere helft leg je dakpansgewijs bovenop het mengsel.
Verwarm de oven voor op 180įC en bak in 60 minuten gaar.
Strooi er de laatste 15 min. suiker over om de taart te laten karameliseren.

Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Waarvoor heb je de melk nodig? Het staat bij de ingrediŽnten maar in het recept zelf niet.
  • Hij was heerlijk, en veel beter dan al die makkelijke koopmansrecepten (niet als belediging bedoeld voor die koopmansrecepten). Deze ga ik vaker bakken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven