Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananastaart recept
Ananastaart recept

Ananastaart


Ingrediënten


12 1

Bereidingswijze


Boter laten smelten met de suiker, bloem toevoegen, 1 voor 1 de eieren eronder en de helft van het sap van de ananas en alles goed mengen.
Neem een bakvorm (ik zelf neem de multifles prinsess van Tupperware) en bak deze heerlijke taart af in een voorverwarmde oven van 200°C en dit in 45 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit ananastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ananastaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wat wordt bedoeld met een doos ananas? Ik vindt het recept wat verwarrend. Kun je het wat duidelijker uitleggen? Alvast bedankt, Groetjes Roos
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geëxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven