MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Ananastaart

Ananastaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Boter laten smelten met de suiker, bloem toevoegen, 1 voor 1 de eieren eronder en de helft van het sap van de ananas en alles goed mengen.
Neem een bakvorm (ik zelf neem de multifles prinsess van Tupperware) en bak deze heerlijke taart af in een voorverwarmde oven van 200°C en dit in 45 minuten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ananastaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Wat wordt bedoeld met een doos ananas? Ik vindt het recept wat verwarrend. Kun je het wat duidelijker uitleggen? Alvast bedankt, Groetjes Roos

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /