Aardbeientiramisu

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel

Bereidingswijze

  1. Verwijder de kroontjes van de .
  2. Pureer met een staafmixeer de helft van de arbeien met 2 eetlepels suiker fijn.
  3. Halveer de andere helft van de en bestrooi ze met twee eetlepels suiker.
    Voeg de aan de toe en klop deze stijf.
    Roer de los met twee eetlepels en de 100 gram .
  4. Spatel de er door.
    Verdeel de helft van de lange over de schaal.
  5. Besprenkel dit met 150 mililiter .
  6. Verdeel de helft van het mascarponemengsel erover.
  7. Schep de aardbeienpuree erop.
  8. Leg de resterende lange op de aarbeienpuree en besprek ze met de resterende .
  9. Verdeel er het overgebeleven mascarponemengsel erover.
  10. Garneer met de overgebleven en de .
    Dek af en laat twee uur opstijven in de koelkast.
25
25
25

Variaties op Aardbeientiramisu

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aardbeientiramisu
VariatieAantalGang
Aardbeientiramisu1Nagerechten
Aardbeientiramisu-smoothie1Nagerechten
Zomerse aardbeientiramisu1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • aardbeien, poedersuiker, vanillesuiker, frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • slagroom en mascarpone is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Aardbeientiramisu heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Dit aardbeientiramisu toetje is bij onze kinderen en kleinkinderen het favoriete nagerecht, lekker en gemakkelijk te maken.
Hennie landman 24 december 2011
Heerlijk en makkelijk. Daar houd ik van.
Erna 26 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
251 kcal
12%2008 kcal
Vetten
14 g.
20%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
1%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardbeientiramisu