Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien met mascarpone recept
Aardbeien met mascarpone recept

Aardbeien met mascarpone


Ingrediënten


printad
23 1

Bereidingswijze


Was de aardbei en verwijder de kroontjes. Snijd 200 gram van de aardbeien in kleine stukjes en breng deze met de suiker en twee borrelglaasjes water aan de kook. Pureer het geheel met behulp van een staafmixer en laat het mengsel afkoelen. Roer de mascarpone samen met de yoghurt los. Was de limoen en rasp de schil in reepjes. Knijp iets van het limoensap uit boven het yoghurtmengsel, voeg de honing toe en roer goed door. Roer het aardbeienmengsel door het yoghurtmengsel en lepel dit op koude borden. Snijd de rest van de aardbeien in stukjes en rangschik deze op de massa. Strooi de reepjes limoen over het gerecht en bestrooi het geheel met poedersuiker.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit aardbeien met mascarpone recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Smaakte heeeeel lekker.


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven