Warm gevuld stokbrood

Ingrediënten

+ -
print

Extra nodig:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Braadpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 225 graden celsius.
    Snijd het stokbrood in twee stukken, zodat het goed in de oven past.
    Verhit een eetlepel in een braadpan en bak het gehakt onder voortdurend omscheppen rul en lichtgekleurd.
    Voeg , en paprikablokjes toe, strooi er en over en laat alles onder voortdurend omscheppen bakken.
    Voeg de toe en laat even meebakken.
    Voeg de toe en schep flink om, zodat alles goed gemengd wordt.
    Neem de pan van het vuur en laat de inhoud afkoelen.
    Snijd het stokbrood horizontaal doormidden en haal uit de onderste helft zoveel mogelijk brood.
    Vul de lege korst met het gehaktmengsel.
    Leg de bovenste helft er weer op.
    Bestrijk de glimmende kant van het aluminiumfolie licht met boter en verpak het brood hierin.
    Leg het tenminste 15 minuten in de voorverwarmde oven.
    Snijd de twee stukken verticaal door de helft.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • volkoren stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in volkoren stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in volkoren stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in volkoren stokbrood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in volkoren stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in volkoren stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in volkoren stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
341 kcal
17%1364 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%132 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Warm gevuld stokbrood