AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Tomates farcies

10

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tomates farcies recept Was de tomaten, snijd het kapje ervan af, hol ze uit met een lepeltje. Het vruchtvlees en de kapjes in kleine stukjes snijden, de harde delen verwijderen. Champignons en sjalotjes fijn snijden. Tuinkruiden klein hakken. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de fijn gesneden sjalotjes. Knijp het teentje knoflook erboven uit en fruit even mee. Voeg het gehakt toe en maak het rul met een vork. Voeg dan de champignons toe en de stukjes tomaat en laat ze ongeveer 5 min. mee bakken. Haal de pan van het vuur, strooi de tuinkruiden over het mengsel en breng op smaak met peper en zout. Vul de tomaten met de farce, leg er een klontje boter op, bestrooi ze met Parmezaanse kaas en plaats ze in een beboterde vuurvaste schaal. Verwarm de oven voor op 200Ę™ C en plaats de gevulde tomaten er 20 min. in. Serveer ze warm met wat stokbrood erbij.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tomates farcies recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het lijkt me heel erg lekker, ga het van de week uit proberen.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /