MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Tomates farcies

Tomates farcies recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Was de tomaten, snijd het kapje ervan af, hol ze uit met een lepeltje. Het vruchtvlees en de kapjes in kleine stukjes snijden, de harde delen verwijderen. Champignons en sjalotjes fijn snijden. Tuinkruiden klein hakken. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de fijn gesneden sjalotjes. Knijp het teentje knoflook erboven uit en fruit even mee. Voeg het gehakt toe en maak het rul met een vork. Voeg dan de champignons toe en de stukjes tomaat en laat ze ongeveer 5 min. mee bakken. Haal de pan van het vuur, strooi de tuinkruiden over het mengsel en breng op smaak met peper en zout. Vul de tomaten met de farce, leg er een klontje boter op, bestrooi ze met Parmezaanse kaas en plaats ze in een beboterde vuurvaste schaal. Verwarm de oven voor op 200¢ª C en plaats de gevulde tomaten er 20 min. in. Serveer ze warm met wat stokbrood erbij.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tomates farcies recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Het lijkt me heel erg lekker, ga het van de week uit proberen.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /