MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Knoflookbrood

Knoflookbrood recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Maak de gepelde teentjes knoflook fijn in de knoflookpers, in een keukenmachine of op de ouderwetse manier door ze met wat zout te bestrooien en fijn te drukken in een vijzel. Meng de knoflook met de boter. Roer gehakte peterselie en zout en peper erdoor. Leg het brood 15 minuten in de oven (230 įC). Besprenkel pittabroodjes voor ze in de oven gaan met water om ze zachter te maken. Snijd het brood en bestrijk het met de boter. Serveer warm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit knoflookbrood recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /