Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflookbrood recept
Knoflookbrood recept

Knoflookbrood


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Maak de gepelde teentjes knoflook fijn in de knoflookpers, in een keukenmachine of op de ouderwetse manier door ze met wat zout te bestrooien en fijn te drukken in een vijzel. Meng de knoflook met de boter. Roer gehakte peterselie en zout en peper erdoor. Leg het brood 15 minuten in de oven (230 °C). Besprenkel pittabroodjes voor ze in de oven gaan met water om ze zachter te maken. Snijd het brood en bestrijk het met de boter. Serveer warm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit knoflookbrood recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Geef mij je hart
  Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven