Knoflookbrood

Knoflookbrood

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Maak de gepelde teentjes knoflook fijn in de knoflookpers, in een keukenmachine of op de ouderwetse manier door ze met wat zout te bestrooien en fijn te drukken in een vijzel. Meng de knoflook met de boter. Roer gehakte peterselie en zout en peper erdoor. Leg het brood 15 minuten in de oven (230 C). Besprenkel pittabroodjes voor ze in de oven gaan met water om ze zachter te maken. Snijd het brood en bestrijk het met de boter. Serveer warm.
Bron: © jacob

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit knoflookbrood recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter