AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Knoflookbrood

Ingrediënten

Bereidingswijze

Knoflookbrood recept Maak de gepelde teentjes knoflook fijn in de knoflookpers, in een keukenmachine of op de ouderwetse manier door ze met wat zout te bestrooien en fijn te drukken in een vijzel. Meng de knoflook met de boter. Roer gehakte peterselie en zout en peper erdoor. Leg het brood 15 minuten in de oven (230 įC). Besprenkel pittabroodjes voor ze in de oven gaan met water om ze zachter te maken. Snijd het brood en bestrijk het met de boter. Serveer warm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit knoflookbrood recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /