Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip uit de grillpan recept
Kip uit de grillpan recept

Kip uit de grillpan


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Spoel de kipfilet even af onder een stromende kraan en dep ze droog. Verwijder de zaadlijsten van de paprika's en snijd ze in grove stukken. Verhit een beetje olie in de grillpan en leg hier de gekruide kipfilet in. Bak ze mooi goudbruin (de grillpan zorgt voor mooie streepjes op het vlees) en haal ze uit de pan. (Houd de kipfilets wel warm!). Leg de stukken paprika in de pan met de buitenkant naar onderen. Bakken tot ze mooie "grillstreepjes" hebben. En dan. . . . Smullen maar! Serveer bij deze kip stukjes stokbrood of een pistolet met kruidenboter. In dit geval heb je een lunchgerecht. Natuurlijk kun je ook serveren met rijst, gepofte of gebakken aardappels. In dat geval heb je een hoofdgerecht.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kip uit de grillpan recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven