Kip uit de grillpan

Kip uit de grillpan

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Spoel de kipfilet even af onder een stromende kraan en dep ze droog. Verwijder de zaadlijsten van de paprika's en snijd ze in grove stukken. Verhit een beetje olie in de grillpan en leg hier de gekruide kipfilet in. Bak ze mooi goudbruin (de grillpan zorgt voor mooie streepjes op het vlees) en haal ze uit de pan. (Houd de kipfilets wel warm!). Leg de stukken paprika in de pan met de buitenkant naar onderen. Bakken tot ze mooie "grillstreepjes" hebben. En dan. . . . Smullen maar! Serveer bij deze kip stukjes stokbrood of een pistolet met kruidenboter. In dit geval heb je een lunchgerecht. Natuurlijk kun je ook serveren met rijst, gepofte of gebakken aardappels. In dat geval heb je een hoofdgerecht.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kip uit de grillpan recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter