AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kip uit de grillpan

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kip uit de grillpan recept Spoel de kipfilet even af onder een stromende kraan en dep ze droog. Verwijder de zaadlijsten van de paprika's en snijd ze in grove stukken. Verhit een beetje olie in de grillpan en leg hier de gekruide kipfilet in. Bak ze mooi goudbruin (de grillpan zorgt voor mooie streepjes op het vlees) en haal ze uit de pan. (Houd de kipfilets wel warm!). Leg de stukken paprika in de pan met de buitenkant naar onderen. Bakken tot ze mooie "grillstreepjes" hebben. En dan. . . . Smullen maar! Serveer bij deze kip stukjes stokbrood of een pistolet met kruidenboter. In dit geval heb je een lunchgerecht. Natuurlijk kun je ook serveren met rijst, gepofte of gebakken aardappels. In dat geval heb je een hoofdgerecht.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kip uit de grillpan recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /