MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Feta-pasta

Feta-pasta recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verkruimel de feta klein, rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan en maak deze een klein beetje stuk. Snijd de knoflookteentjes in kleine stukjes en de zongedroogde tomaten in snippertjes. Meng dit alles samen met de feta. Doe er de kappertjes bij, de olijven in stukjes en de basilicum en de tijm. Prak dit alles goed door elkaar. Je kunt ook in plaats van de basilicum en de tijm de gedroogde Provinciaalse herbs gebruiken. Naar smaak kun je er nog van alles door heen doen of weglaten, geroosterde pompoenpitten bv. Maar snijd het allemaal niet te fijn, het is het lekkerste als het wat rommelig is. Heerlijk voor op stokbrood.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit feta-pasta recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /