Feta-pasta

Feta-pasta

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verkruimel de feta klein, rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan en maak deze een klein beetje stuk. Snijd de knoflookteentjes in kleine stukjes en de zongedroogde tomaten in snippertjes. Meng dit alles samen met de feta. Doe er de kappertjes bij, de olijven in stukjes en de basilicum en de tijm. Prak dit alles goed door elkaar. Je kunt ook in plaats van de basilicum en de tijm de gedroogde Provinciaalse herbs gebruiken. Naar smaak kun je er nog van alles door heen doen of weglaten, geroosterde pompoenpitten bv. Maar snijd het allemaal niet te fijn, het is het lekkerste als het wat rommelig is. Heerlijk voor op stokbrood.
Bron: © van een vriendin

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit feta-pasta recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter