Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Feta-pasta recept
Feta-pasta recept

Feta-pasta


Ingrediënten


printad
2

Bereidingswijze


Verkruimel de feta klein, rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan en maak deze een klein beetje stuk. Snijd de knoflookteentjes in kleine stukjes en de zongedroogde tomaten in snippertjes. Meng dit alles samen met de feta. Doe er de kappertjes bij, de olijven in stukjes en de basilicum en de tijm. Prak dit alles goed door elkaar. Je kunt ook in plaats van de basilicum en de tijm de gedroogde Provinciaalse herbs gebruiken. Naar smaak kun je er nog van alles door heen doen of weglaten, geroosterde pompoenpitten bv. Maar snijd het allemaal niet te fijn, het is het lekkerste als het wat rommelig is. Heerlijk voor op stokbrood.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit feta-pasta recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven