Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mueslireep recept
Mueslireep recept

Mueslireep


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Maak 8 velletjes aluminiumfolie van 10 bij 15 cm. Breek de chocola in kleine stukjes. Laat de boter en de chocola heel langzaam smelten in een steelpan. Maak de muesli fijn in een kom en voeg de rozijnen toe. Giet hier de warme chocola bij en roer alles door elkaar. Leg op elk velletje aluminiumfolie een reep van het mueslimengsel. Vouw de folie er omheen en laat het opstijven in de koelkast.

Serveersuggesties

Leuk om met kinderen te doen!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit mueslireep recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ja ik heb het gemaakt, echt gewelldig lekker. Smullerde smul!


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven