Brownies

Brownies

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden C. Hak 100 gram chocolade in stukjes. Laat 100 gram chocolade smelten in een pannetje au bain marie. Klop in een kom de boter met suiker 5 minuten tot een luchtige creme. Klop er de melk, eieren, bloem, cacaopoeder, gesmolten chocolade en snufje zout door. Spatel de stukjes chocolade door. Vet een cakeblik in en schep het beslag erin. Strijk de bovenkant glad. Bak de koek in het midden van de oven in 30-40 minuten gaar. (test de gaarheid door er met een sateprikker in te prikken). De bovenkant moet knapperig zijn, maar de binnenkant lekker zacht. Laat de koek iets afkoelen en snijd hem in vierkantjes. Laat de brownies op een taartrooster afkoelen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit brownies recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (35)

Gemiddelde score 9.8 / 10 in 35 reacties
 • Brownies zijn echt het lekkerste! Ik koop vaak bij de supermarkt gewoon voorbereid beslag maar nou dacht ik is om het zelf te maken. Ik heb het recept gelezen en ben van plan het nu te gaan maken. Dus wens me succes en ik hoop dat het lukt als ik de brownies heb gemaakt laat ik nog weel een berichtje achter of ze goed gelukt zijn en natuurlijk lekker is anders is er natuurlijk niks aan!
  Ayca gaf dit recept 5/5 sterren
 • Ik vind brownies sowieso al lekker maar om het zelf te maken is ook leuk en daarna smullen maar!
  Xanna gaf dit recept 5/5 sterren
 • Mag ik de brownies ook maken zonder die 200 gram chocolade want ik gebruik meestal cacaopoeder.
  Karolien gaf dit recept 5/5 sterren
 • Mijn bezoek vond de brownies heerlijk!
  JJ gaf dit recept 5/5 sterren
 • Zelf houd ik super veel van brownies en hoop dat ze goed uitgekomen zijn.
  Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
 • Lijkt me echt zo lekker! Ik ga de brownies binnekort zeker maken.
  J. gaf dit recept 5/5 sterren
 • Ik heb maar één keer in mijn hele leven brownies geproeft en toen ik dat deed wou ik ze zelf gaan maken. Dit recept is echt perfect en de brownies zijn echt heel erg goed gelukt. Alleen de volgende keer doe ik er geen harde stukjes chocola in.
  Lil'Demi gaf dit recept 5/5 sterren
 • Ik hou niet super veel van chocola, maar ik vind brownies super lekker! Bedankt voor het recept!
  Zara gaf dit recept 5/5 sterren
 • Mijn dochter haalde de hoeveelheden in huis voor 36 brownies - schoolproject- en had .... 76 brownies .... hebben jullie andere maten dan wij :-) Ze zijn wel erg lekker!
  Nicole gaf dit recept 5/5 sterren
 • Mijn dochter en ik hebben dit recept gebruikt en de brownies zijn super! Heerlijk recept erg makkelijk. Volgende keer doen we er walnoten in en misschien cranberries.
  Esther gaf dit recept 5/5 sterren
 • Meer reacties

Laat uw reactie achter