Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannenkoekjes met pompoen recept
Pannenkoekjes met pompoen recept

Pannenkoekjes met pompoen


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Schil de pompoen en snijd hem in stukjes. Kook de pompoen met wat water in 10 minuten op zacht vuur gaar. Doe de pompoen in een kom en pureer het fijn. Klop het ei erdoor en meng het goed. Voeg het meel, melk, zout en suiker toe. Meng het geheel goed door elkaar tot een glad beslag. Laat een klontje boter smelten in een koekenpan. Schep 3 kleine bergjes beslag in de pan en bak de pannenkoekjes op middelhoog vuur tot de bovenkant bijna droog is. Keer de pannenkoekjes en bak zo de andere kant bruin. Leg de pannenkoekjes op een bord en bak de rest van de pannenkoekjes. Serveer de pannenkoekjes met stroop.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pannenkoekjes met pompoen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven