Pannenkoekjes met pompoen

Pannenkoekjes met pompoen

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Schil de pompoen en snijd hem in stukjes. Kook de pompoen met wat water in 10 minuten op zacht vuur gaar. Doe de pompoen in een kom en pureer het fijn. Klop het ei erdoor en meng het goed. Voeg het meel, melk, zout en suiker toe. Meng het geheel goed door elkaar tot een glad beslag. Laat een klontje boter smelten in een koekenpan. Schep 3 kleine bergjes beslag in de pan en bak de pannenkoekjes op middelhoog vuur tot de bovenkant bijna droog is. Keer de pannenkoekjes en bak zo de andere kant bruin. Leg de pannenkoekjes op een bord en bak de rest van de pannenkoekjes. Serveer de pannenkoekjes met stroop.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pannenkoekjes met pompoen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter