AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kinderpizza

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kinderpizza recept Ontvel de tomaten en hak de sjalotjes met tomaten fijn. Halveer de plakjes pepperoni. Doe de sjalotjes met tomaten, tomatenpuree en basilicum in een steelpan en laat het al roerend 20 minuten koken tot een dikke massa. Zeef de bloem in een kom en voeg de bakpoeder, oregano en zout toe. Voeg al knedend 1 eetlepel olijfolie met 4 eetlepels water toe en maak er een soepel deeg van. Leg het deeg op een met bloem bestoven werkvlak en kneed het nog flink door. Verdeel het deeg in twee gelijke delen en rol het uit tot een cirkel van 13 cm. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de bodems een voor een in 5 minuten aan elke kant bruin. Verwarm de grill op de hoogste stand. Beleg de bodems met een cirkel van halve pepperoniplakjes. Leg op iedere pizza een plak mozzarella en garneer met de basilicum. Rooster de pizza's in de grill 2 minuten tot de kaas gesmolten is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kinderpizza recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /