Kinderpizza

Kinderpizza

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Ontvel de tomaten en hak de sjalotjes met tomaten fijn. Halveer de plakjes pepperoni. Doe de sjalotjes met tomaten, tomatenpuree en basilicum in een steelpan en laat het al roerend 20 minuten koken tot een dikke massa. Zeef de bloem in een kom en voeg de bakpoeder, oregano en zout toe. Voeg al knedend 1 eetlepel olijfolie met 4 eetlepels water toe en maak er een soepel deeg van. Leg het deeg op een met bloem bestoven werkvlak en kneed het nog flink door. Verdeel het deeg in twee gelijke delen en rol het uit tot een cirkel van 13 cm. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de bodems een voor een in 5 minuten aan elke kant bruin. Verwarm de grill op de hoogste stand. Beleg de bodems met een cirkel van halve pepperoniplakjes. Leg op iedere pizza een plak mozzarella en garneer met de basilicum. Rooster de pizza's in de grill 2 minuten tot de kaas gesmolten is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kinderpizza recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter