Bokkepootjes/advokaattaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. in plakken snijden en verdelen over de gehele taart bodem (goed aansluiten) 50 gram heet maken en gelantine poeder er in oplossen bij blaadje eerst 5 min.
  2. in koud water weken.
  3. Saroma met de kloppen 3 minuten.
  4.  stijf kloppen met de .
  5. Als de /gelantine lobberig wordt 1/3 deel van de stijf geslagen room mengen met de saroma.
  6. De  en crème fraîche los kloppen, geslagen room, helft van de er boven op leggen, even mengen.
  7. Helft van het slagroommengsel op de bokkepootjes verdelen en glad strijken.
  8. De bokkepootjes verdelen op de onderlaag.
  9. Andere deel van de er op verdelen en glad strijken.
  10. De rest van de er overheen schenken en met de kruimels uit het pak versieren.
  11. Een nacht in de koelkast laten opstijven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in cake
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in cake
  • mon chou, slagroom, melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cake kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Bokkepootjes/advokaattaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Hallo avadro, Zoals ik al in mijn eerste reactie schreef: de opgeloste gelatine meng je door de reeds opgeklopte slagroom, deze meng je weer door de saroma.
henny57 5 november 2011
Hallo avadro, de gelatine meng je door de reeds opgeklopte saroma als deze lobberig wordt (begint te hangen) dan spaatel je de andere ingrediënten er verde door.
henny57 19 januari 2011
Waar doe je de gelantine bij aub
avadro 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2675 kcal
133%2675 kcal
Vetten
167 g.
239%167 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
147 g.
56%147 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
125 g.
138%125 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bokkepootjes/advokaattaart