Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak een kruidenbundeltje van , peterselie en .
    Pel de en prik de erin.
    Pel en snipper de knoflook.
    Doe ze in een kom, samen met het kruidenbundeltje en de geraspte .
    Schenk er de bij.
    Meng met het vlees.
    Dek af en laat een nacht marineren in de koelkast.
    Neem het vlees uit de marinade en dep het droog.
    Verwijder de en het kruidenbundeltje.
    Zeef de marinade.
    Bak het vlees rondom aan in .
    Kruid met en .
  2. Overgiet met de marinade en laat 2 uur zachtjes stoven.
    Laat de bessen en de gelei de laatste 10 minuten mee stoven.
    Schil de en aardappelen.
    Snijd in blokjes en kook gaar in licht gezouten water.
    Giet af en pureer met de .
    Breng de puree op smaak met , en .

    Serveer het everzwijnstoofpotje met knolselderijpuree en werk af met gesnipperde peterselie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • room en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Wildzwijn stoofpotje met knolselderijpuree heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Bij ingredienten staat 1 dl olie. Wat voor olie? Nergens in het recept wordt de olie verder genoemd.dus ik heb het zonder gemaakt. Het ruikt erg lekker. Weet nog niet hoe het smaakt.het staat nu za... Lees reactie
W.E.Kunst 8 november 2017

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
212 kcal
10%848 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Wildzwijn stoofpotje met knolselderijpuree