Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de in stukjes zo groot als de .
    Week de en de ca. 30 minuten in de .
    Week de in de .
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Hak de kruiden en plet de .
    Verhit de in een pan en fruit hierin de sjalotten ca. 3 minuten en laat afkoelen.
    Hak het vlees fijn met behulp van de keukenmachine.
    Voeg vervolgens de sjalotten, de kruiden, de , de , de uitgeknepen en de toe en meng dit goed door elkaar.
    Schep de massa over in een grote kom en schep de uitgelekte en erdoor.
  2. Breng op smaak met en .
    Warm 1 eetlepel van de massa in een pannetje kokend water om de smaak te testen en breng zo nodig extra op smaak!
    Snijd de hoedjes van de in dunne plakjes en bestrijk ze met het .
    Spoel de crepinette enige malen in koud water en spreid vier stukken uit op het werkblad.
    Vorm de vleesmassa tot een bolletje en bedek de bovenkant met de -plakjes.
    Trek de crepinette over het vlees met de naadjes naar onder.
    Vet een ovenvaste schaal in en leg het vlees hierin.
    Schenk de rode erbij en zet ca. 1 uur in een oven van 175 graden celsius.
  3. Schenk het braadvocht uit de ovenschaal over in een steelpan, laat het inkoken tot de helft en roer tenslotte de erdoor.
    Giet een spiegel van jus op de borden en leg hierop de vleespakketjes.
  4. Lekker met gefrituurde knolselderij.
    Gebruik eventueel nog een takje rozemarijn voor de garnerin.g
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit en wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, boter, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
182 kcal
9%728 kcal
Vetten
4 g.
7%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
30 g.
11%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Wildzwijn met paddenstoelen