Haas

Haas

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

IngrediëntenBereidingswijze

Eerst marineren: Stukken haas in kom leggen, zouten + peperen. De fijn gesneden wortel, sjalot, peterselie, laurier en thijm van boven leggen. Wijn erboven gieten tot de haas onder staat. Laatst een scheutje congnac erbij voegen. En dag laten staan op een koude plaats met wat folie erboven. Braden: Stukken vlees uit de wijn halen en op keukenpapier goed afdrogen. Daarna de marinade zeven. Stukken vlees bruinen. Een klein beetje bloem van boven op de gebruinde stukken vlees strooien. Nog een sjalotje erbij leggen en een stukje wortel + laurier en thijm. Dan beetje bij beetje de marinade erbij voegen. Stukken eruit halen, in diepe kom leggen en de marinade binden met wat bloem. Is heel lekker met gekookte peren of gestoofd witloof.
Bron: © Recept van mijn mans moeder

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit haas recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter