Allergie informatie: Ganzenborst met hete bliksem en geglaceerde spruitjes
Terug naar het receptIngrediënten
- Ganzenborst:
- 2 flinke ganzenborsten
- 1 bouillonblokje (groentebouillon)
- 1 paprika (in kleine stukjes gesneden)
- 2 uien (gesnipperd)
- 250 gram champignons (in plakjes)
- 1 teentje knoflook (gesnipperd)
- 1 laurierblaadje
- 2 kruidnagels
- Boter
- 0,5 liter witte wijn
- Spruitjes:
- 500 gram spruitjes
- ganzenvet
- 100 gram suiker
- 2 takjes peterselie
- zout
- peper
- Hete bliksem:
- 2 kilo aardappels
- 1 kilo appels (half zoet, half zuur)
- 2 uien (gesnipperd)
- 2 deciliter warm water
- zout
- peper
- 100 gram boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Ganzenborst met hete bliksem en geglaceerde spruitjes
- Allergieen informatie