AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Thaise rundvleescurry

Ingrediënten

Bereidingswijze

Thaise rundvleescurry recept In kleine droge koekenpan korianderzaadjes roosteren tot ze geuren. Overdoen in vijzel en laten afkoelen. Koriander en peperkorrels met stamper fijnwrijven. Knoflook, zout en helft van verse koriander beetje bij beetje toevoegen en alles met stamper tot een smeuÔge currypasta wrijven. Vlees in grove stukken snijden en mengen met currypasta. Vlees op een koele plek (niet in de koelkast) 1 uur marineren. In braadpan kokosmelk aan de kook brengen. Vlees erdoor scheppen en afgedekt op zacht vuur in 3 uur gaar sudderen. Pompoen in parten snijden, zaden verwijderen en vruchtvlees in stukken snijden. Rode peper, pompoen en vissaus door vlees scheppen, 30 minuten zachtjes laten sudderen tot pompoen gaar is. Rest van koriander erover strooien.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit thaise rundvleescurry recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /