AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Thais rundvlees met oestersaus

Ingrediënten

Bereidingswijze

Thais rundvlees met oestersaus recept In een wok met een laagje kokend water de boontjesmix 3 minuten voorkoken. Afgieten en boontjesmix in zeef laten uitlekken. Shii-takes schoonvegen en in vieren snijden. Paprika in smalle repen snijden. Biefstuk halveren en in dunne plakjes snijden. Vlees droogdeppen en met zout en peper bestrooien. Wok goed heet laten worden. Helft van olie erin schenken en biefstukplakjes 30 seconden roerbakken. Vlees op bord scheppen. Rest van olie in wok verhitten en shii-takes met paprikareepjes op hoog vuur 1 minuut roerbakken. Uitgelekte boontjesmix toevoegen en knoflook erboven uitpersen. Groenten omscheppen met oestersaus en scheutje water of bouillon. Vocht aan de kook brengen. Vlees door groentemengsel scheppen en gerecht met deksel op wok nog 1,5 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout (of vissaus) en peper. Gerecht over twee diepe borden verdelen en bestrooien met cashewnoten. Serveren met witte rijst. Variatietip: Voeg voor extra pit een halve rode peper toe, in piepkleine blokjes gesneden, of schep er een beetje sambal door.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit thais rundvlees met oestersaus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /