Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tete de veau recept
Tete de veau recept

Tete de veau


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van het vlees bouillon trekken met ui, laurierblad, kruidnagel, foelie en Spaanse peper (ongeveer 1 uur). Het bouillontablet pas toevoegen als het vlees gaar is. Champignons in schijfjes 10 minuten (apart) koken. Als het vlees gaar is uit de pan halen en de stukken ui verwijderen. Van de bouillon, meel en margarine een roux maken. Blikje tomatenpuree toevoegen, evenals het vlees en de champignons. Op smaak brengen met peper en zout, nootmuskaat en worcestersaus. Garneer met de augurk en eiplakjes. Serveer met stokbrood. Het is nog beter van smaak als je het een dag van tevoren maakt.

Allergenen Informatie

Voor dit tete de veau recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Tete de veau heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Dat klopt, is een goedkopere versie, net zo lekker, steeds een succes als ik het maak(rundvlees) doe er wel kleine gehaktballetjes bij(rund gehakt). Smakelijk!
  • Als je het Tete de Veau noemt, moet je absoluut geen rund- of varkensvlees gebruiken. Dit is een traditioneel KALFSvlees-recept.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven