Tete de veau

Tete de veau

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Van het vlees bouillon trekken met ui, laurierblad, kruidnagel, foelie en Spaanse peper (ongeveer 1 uur). Het bouillontablet pas toevoegen als het vlees gaar is. Champignons in schijfjes 10 minuten (apart) koken. Als het vlees gaar is uit de pan halen en de stukken ui verwijderen. Van de bouillon, meel en margarine een roux maken. Blikje tomatenpuree toevoegen, evenals het vlees en de champignons. Op smaak brengen met peper en zout, nootmuskaat en worcestersaus. Garneer met de augurk en eiplakjes. Serveer met stokbrood. Het is nog beter van smaak als je het een dag van tevoren maakt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tete de veau recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (2)

Gemiddelde score 10 / 10 in 2 reacties
  • Als je het Tete de Veau noemt, moet je absoluut geen rund- of varkensvlees gebruiken. Dit is een traditioneel KALFSvlees-recept.
    Marie gaf dit recept 5/5 sterren
  • Dat klopt, is een goedkopere versie, net zo lekker, steeds een succes als ik het maak(rundvlees) doe er wel kleine gehaktballetjes bij(rund gehakt). Smakelijk!
    Maria gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter