AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Tete de veau

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tete de veau recept Van het vlees bouillon trekken met ui, laurierblad, kruidnagel, foelie en Spaanse peper (ongeveer 1 uur). Het bouillontablet pas toevoegen als het vlees gaar is. Champignons in schijfjes 10 minuten (apart) koken. Als het vlees gaar is uit de pan halen en de stukken ui verwijderen. Van de bouillon, meel en margarine een roux maken. Blikje tomatenpuree toevoegen, evenals het vlees en de champignons. Op smaak brengen met peper en zout, nootmuskaat en worcestersaus. Garneer met de augurk en eiplakjes. Serveer met stokbrood. Het is nog beter van smaak als je het een dag van tevoren maakt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tete de veau recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Als je het Tete de Veau noemt, moet je absoluut geen rund- of varkensvlees gebruiken. Dit is een traditioneel KALFSvlees-recept.
  • Dat klopt, is een goedkopere versie, net zo lekker, steeds een succes als ik het maak(rundvlees) doe er wel kleine gehaktballetjes bij(rund gehakt). Smakelijk!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /