AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Teriyaki Biefstuk

Ingrediënten

Bereidingswijze

Teriyaki Biefstuk recept Verwarm de sherry in een pannetje op laag vuur. Roer de sojasaus en de bouillon erdoor en breng weer aan de kook. Giet de saus in een kom en laat het afkoelen. Dit is de teriyakisaus. Voor het glaceren mengt u 4 eetlepels teriyakisaus plus een eetlepel suiker n een steelpan en verwarm dit tot net tegen de kook. Daarna doet u de aangelengde maizena erbij , zet het vuur zo laag mogelijk, blijf roeren totdat het geheel ingedikt is tot een stroperig glazuur. Doe het dan over in een kommetje en laat het afkoelen . Verhit de grill of BBQ , doop het vlees in de saus en laat ze aan elke kant 1 minuut roosteren. Het vlees moet er lichtbruin uitzien. Snijd elke plak in reepjes van 2 1/2 cm en leg ze op een bordje. Voor het glaceren mengt u een theelepeltje mosterd door een eetlepel glacering en wrijf dit over de gesneden biefstukplak. Garneer met een takje bladpeterselie of koriander

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit teriyaki biefstuk recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /