MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Teriyaki Biefstuk

Teriyaki Biefstuk recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de sherry in een pannetje op laag vuur. Roer de sojasaus en de bouillon erdoor en breng weer aan de kook. Giet de saus in een kom en laat het afkoelen. Dit is de teriyakisaus. Voor het glaceren mengt u 4 eetlepels teriyakisaus plus een eetlepel suiker n een steelpan en verwarm dit tot net tegen de kook. Daarna doet u de aangelengde maizena erbij , zet het vuur zo laag mogelijk, blijf roeren totdat het geheel ingedikt is tot een stroperig glazuur. Doe het dan over in een kommetje en laat het afkoelen . Verhit de grill of BBQ , doop het vlees in de saus en laat ze aan elke kant 1 minuut roosteren. Het vlees moet er lichtbruin uitzien. Snijd elke plak in reepjes van 2 1/2 cm en leg ze op een bordje. Voor het glaceren mengt u een theelepeltje mosterd door een eetlepel glacering en wrijf dit over de gesneden biefstukplak. Garneer met een takje bladpeterselie of koriander

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit teriyaki biefstuk recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /