Sucadelappen

Sucadelappen

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Verhit de vloeibare bak en braad(croma) in een grote braadpan ( 6 eetlepels).

Intussen het vlees kruiden en zouten. Bak het vlees aan tot het mooi bruin is. Voeg een kop warm water toe en een scheut port en 1 theelepel balsamicoazijn.
Laat alles op een heel klein pitje lekker doorstoven gedurende 1,5 tot 2 uur. Vul aan met water wanneer je het idee hebt dat er alleen nog maar vet in de pan zit, vlees kan dan verbranden.
Het vlees af en toe omdraaien. Als het vlees uit elkaar valt dan is het klaar.

Het smaakt het lekkerst als je het na afkoeling nog een nacht in de koelkast laat staan. Volgende dag op een klein pitje weer even opwarmen. Ook heel geschikt om een gedeelte in te vriezen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit sucadelappen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (2)

Gemiddelde score 10 / 10 in 2 reacties
  • Had slechte ervaring met sucadelappen, meestal taai. Maar met dit recept lust ik er wel een kilo van en de rest van het gezin is er ook weg van.
    Hedwig gaf dit recept 5/5 sterren
  • Heerlijk recept! Ik heb het al vele malen gemaakt en het smaakt iedere keer perfect :-).
    Elske gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter