AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Sucadelappen

26 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Sucadelappen recept Verhit de vloeibare bak en braad(croma) in een grote braadpan (Ī 6 eetlepels).

Intussen het vlees kruiden en zouten. Bak het vlees aan tot het mooi bruin is. Voeg een kop warm water toe en een scheut port en 1 theelepel balsamicoazijn.
Laat alles op een heel klein pitje lekker doorstoven gedurende 1,5 tot 2 uur. Vul aan met water wanneer je het idee hebt dat er alleen nog maar vet in de pan zit, vlees kan dan verbranden.
Het vlees af en toe omdraaien. Als het vlees uit elkaar valt dan is het klaar.

Het smaakt het lekkerst als je het na afkoeling nog een nacht in de koelkast laat staan. Volgende dag op een klein pitje weer even opwarmen. Ook heel geschikt om een gedeelte in te vriezen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit sucadelappen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Had slechte ervaring met sucadelappen, meestal taai. Maar met dit recept lust ik er wel een kilo van en de rest van het gezin is er ook weg van.
  • Heerlijk recept! Ik heb het al vele malen gemaakt en het smaakt iedere keer perfect :-).
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /