Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sucadelappen recept
Sucadelappen recept

Sucadelappen


Ingrediënten


26

Bereidingswijze


Verhit de vloeibare bak en braad(croma) in een grote braadpan ( 6 eetlepels).

Intussen het vlees kruiden en zouten. Bak het vlees aan tot het mooi bruin is. Voeg een kop warm water toe en een scheut port en 1 theelepel balsamicoazijn.
Laat alles op een heel klein pitje lekker doorstoven gedurende 1,5 tot 2 uur. Vul aan met water wanneer je het idee hebt dat er alleen nog maar vet in de pan zit, vlees kan dan verbranden.
Het vlees af en toe omdraaien. Als het vlees uit elkaar valt dan is het klaar.

Het smaakt het lekkerst als je het na afkoeling nog een nacht in de koelkast laat staan. Volgende dag op een klein pitje weer even opwarmen. Ook heel geschikt om een gedeelte in te vriezen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sucadelappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sucadelappen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Had slechte ervaring met sucadelappen, meestal taai. Maar met dit recept lust ik er wel een kilo van en de rest van het gezin is er ook weg van.
    Hedwig gaf dit recept op 3 januari 2013 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept! Ik heb het al vele malen gemaakt en het smaakt iedere keer perfect :-).
    Elske gaf dit recept op 10 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven