MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Sucadelappen

Sucadelappen recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verhit de vloeibare bak en braad(croma) in een grote braadpan (± 6 eetlepels).

Intussen het vlees kruiden en zouten. Bak het vlees aan tot het mooi bruin is. Voeg een kop warm water toe en een scheut port en 1 theelepel balsamicoazijn.
Laat alles op een heel klein pitje lekker doorstoven gedurende 1,5 tot 2 uur. Vul aan met water wanneer je het idee hebt dat er alleen nog maar vet in de pan zit, vlees kan dan verbranden.
Het vlees af en toe omdraaien. Als het vlees uit elkaar valt dan is het klaar.

Het smaakt het lekkerst als je het na afkoeling nog een nacht in de koelkast laat staan. Volgende dag op een klein pitje weer even opwarmen. Ook heel geschikt om een gedeelte in te vriezen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit sucadelappen recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Had slechte ervaring met sucadelappen, meestal taai. Maar met dit recept lust ik er wel een kilo van en de rest van het gezin is er ook weg van.
  • Heerlijk recept! Ik heb het al vele malen gemaakt en het smaakt iedere keer perfect :-).

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /