Stoofvlees (draadjesvlees)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Gebruik een zware pan, bij voorkeur van gietijzer.
  2. Verwarm de pan en smelt hierin de .
  3. Kruid het vlees met veel en .
  4. Bak het vlees aan beide kanten bruin in ongeveer 10 minuten.
  5. Voeg de knoflook en de in vieren gesneden ui toe en laat even meebakken.
  6. Voeg vervolgens de en azijn toe en laat de alcohol en zuren verdampen.
  7. Los het bouillon, de en de op in het water en gooi in de pan.
  8. Voeg als laatste de kruidnagel en het toe.
  9. Nu de deksel op de pan en op heel laag vuur of in de oven op 120 graden (voorkeur) 2,5 uur of langer laten garen.
  10. Het vlees is pas klaar als het bijna uit elkaar valt.
25
25
25

Variaties op Stoofvlees (draadjesvlees)

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Stoofvlees (draadjesvlees)
VariatieAantalGang
Stoofvlees (draadjesvlees) met bruin bier1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en bouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
829 kcal
41%3316 kcal
Vetten
52 g.
75%208 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stoofvlees (draadjesvlees)