Allergie informatie: Stoofvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote uien
- 1 kilo runderlappen
- 75 gram margarine
- zout
- peper
- 2 eetlepels bruin basterdsuiker
- 2 eetlepels bloem
- 2 eetlepels azijn
- 1 flesje trappist bier
- 1 laurierblaadje
- 1 kruidnagel
- 0,5 theelepel tijm
- 2 sneetjes bruin brood
- 1 eetlepel mosterd
Meer Recepten
- Goulash (milde)
Met stoofvlees, uien, rode paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - andrehellinga - Italiaans stoofvlees
Met rundvlees, uien en tomaten uit Italie
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - faroush - Studenten rijst
Met rijst, roerbakgroente en stoofvlees uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - pucq - Gekruid stoofvlees
Met hacheevlees, champignons en hacheekruiden mix uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - cinderellaatje - Stoofvlees
Met rundvlees, donker bier en kruidnagel uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - mammelies
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofvlees
- Allergieen informatie